O nouă despărțire dă peste cap showbiz-ul. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se încheie: „Viața mea este mai bună așa”

În ultima perioadă, despărțirile au fost la ordinea zilei în showbiz, atât în România, cât și peste hotare. Acum, în lumina reflectoarelor se află un alt cuplu care a decis să pună punct relației lor.

23 oct. 2023, 17:11
O nouă despărțire dă peste cap showbiz-ul. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se încheie: „Viața mea este mai bună așa”
O nouă despărțire dă peste cap showbiz-ul. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se încheie: „Viața mea este mai bună așa”

O altă despărțire cutremură showbiz-ul. Actrița Lupita Nyong’o și gazda de televiziune Selema Masekela și-au luat rămas bun după doar un an de relație. Cea care a făcut publică această informație a fost chiar Lupita Nyong’o, într-un mesaj amplu postat pe platformele de socializare.

Citește și: Fostul star al lui Dinamo a divorţat de Miss Playboy. Acuzaţii grave: „Amanta sa era colegă de şcoală cu fiul său!”

Chiar dacă nu a spus în mod direct că relația s-a terminat, Lupita Nyong’o a folosit hashtag-ul „despărțire” pentru a clarifica faptul că a încheiat relația cu partenerul său. În plus, ea a oferit câteva indicii cu privire la motivele acestei separări. Actrița a explicat că încrederea sa în Selema Masekela a fost zdruncinată.

Mai mult decât atât, Lupita Nyong’o a dezvăluit că motivul principal al despărțirii a fost lipsa de sinceritate, fără a specifica cu exactitate dacă a fost înșelată  sau nu cu o altă femeie.

„În acest moment, este necesar pentru mine să împărtășesc un adevăr personal și să mă disociez public de cineva în care nu mai am încredere…Mă aflu într-un anotimp al inimii frânte din cauza unei iubiri stinse brusc și devastator prin minciună. Sunt tentată să fug în umbră și să mă ascund, pentru a mă întoarce la lumină doar atunci când îmi voi recăpăta puterea suficient de mult pentru a putea spune: Mă rog, viața mea este mai bună așa”, a scris actrița.

Actrița a mai dezvăluit și care este motivul pentru care a vrut să împărtășească aceste aspecte intime ale vieții sale.

Ea speră să fie de ajutor măcar prin cuvinte persoanelor care trec prin situații similare cu a sa.

„Împărtășesc acest lucru pentru a păstra. Și în speranța că cunoștințele din experiența mea ar putea fi utile pentru altcineva care experimentează strânsoarea unei inimi frânte și care este gata să încerce să scape de durere și să rateze înțelepciunea care vine din ea. #despărțire”, a scris vedeta.

Lupita Nyong’o este o cunoscută actriță și regizoare care a fost premiată și cu Oscarul, pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în filmul „12 ani de sclavie”. A debutat ca actriță în 2008, în filmul de scurtmetraj East River, iar ulterior în serialul kenyan Shuga (2009). În 2009, Nyong’o a scris produs și regizat filmul documentar In My Genes.

Citește și: Numărul taților care intră în concediu de paternitate în locul mamelor a crecut considerabil în România. „Am vrut să trăiesc aceste emoții: mersul de-a bușilea sau primele vorbe”