O nouă despărțire în showbiz. Alexandra Stan și iubitul său s-au despărțit: ”Sunt rănită și tristă”

Alexandra Stan și iubitul acestuia au pus punct relației amoroase după cinci luni ”de-a dreptul superbe”. Cei doi nu erau impreună de mult timp, însă relația a fost una intensă.

17 nov. 2020, 15:03
O nouă despărțire în showbiz. Alexandra Stan și iubitul său s-au despărțit: ”Sunt rănită și tristă”

O nouă despărțire în showbiz. Recent Alexandra Stan a publicat pe rețelele de socializare primele fotografii cu bărbatul alături de care trăia o relație de iubire de câteva luni de zile. Însă la doar câteva zile de la publicarea imaginilor, vedeta a anunțat și despărțirea. Alexandra Stan a publicat un mesaj în care vorbește despre ce s-a întâmplat între ei și cât de greu îi este în aceste moment, conform CANCAN.

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om.

Citește și: Denisa Tănase, succes în afacerea cu parfumuri. Artista a deschis 25 de magazine într-un singur an

Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual.

O nouă despărțire în showbiz. Cântăreața a mărturisit că a fost o relația intensă în care a experimentat lucruri noi, iar acum se simte rănită și tristă. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că nu dă vina pe acesta pentru despărțire.

„Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.  Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni!

Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a mai spus Alexandra Stan

 

 


loading...