O nouă despărțire în showbiz. Cei doi și-au spus adio după șapte ani de relație

O nouă despărțire în showbiz. Fotomodelul Bianca Tirsin s-a despărțit de Adrian Petre, fost internațional de tineret și atacant la FCSB. Originari din Arad, cei doi formau un cuplu de aproximativ șapte ani, însă au decis să o ia pe drumuri separate.

10 apr. 2023, 12:18

O nouă despărțire în showbiz. Anul 2023 a început în forță cu divorțuri și despărțiri, toate după ani buni petrecuți împreună. După Andrei Aradits, Dinu Maxer și alții, Bianca Tirsin a decis să încheie și ea relația cu partenerul ei, care îi era alături de șapte ani.

O nouă despărțire în showbiz

Bianca Tirsin a câștigat concursul Miss Universe România în anul 2020, an în care a devenit cunoscută și a început să participe la tot felul de proiecte.

Adrian Petre se află pe o pantă descendentă, din punct de vedere al carierei de fotbalist, jucând ultima dată la APO Levadiakos, în Grecia, de unde a plecat în luna februarie. El a evoluat în România la FCSB, UTA și Farul și a făcut parte din naționala de tineret care a jucat în semifinalele Campionatului European din 2019.

Citește și: Şi-a dat demisia de la Neatza. Anunţul surprinzător făcut pe Instagram: „Îmi va fi dor de tot și de toți!”

Bianca Tirsin: „A trebuit să vorbesc cu un psiholog, să mă pună pe picioare”

Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe a revenit în țară, după ce a participat la competiția internațională din SUA. Frumoasa arădeancă a oferit mai multe detalii despre concurs şi spune că printre cele mai dificile etape din concurs a fost realizarea zilnică a unui machiaj impecabil, dar și a coafurii.

A fost o experienţă de neuitat… până la urmă de neuitat. A fost frumos, am luptat alături de 73 de fete. Am avut emoţii, dar constructive. Cel mai greu mi s-a părut să mă trezesc dimineaţa, mai ales cu fusul orar, să-mi fac părul, să-mi fac machiajul perfect, acum ştiu, am învăţat în 12 zile.

Dar şi presiunea fetelor, ele aşa au fost învăţate, să pună presiune pe tine. Eu în a treia zi a trebuit să vorbesc cu un psiholog sportiv, pentru că doar el putea să mă pună pe picioare”, a declarat Bianca la Vorbeşte lumea.

În ciuda luxului de care a fost înconjurată, Bianca mai spune că în hotel nu a fost totul perfect: ”Mi-a fost foarte frig și am avut o problemă la spate”.