Miss Universe 2020, câştigat de Mexic. Bianca Tirsin, reprezentanta României: „Am avut nevoie de psiholog, să mă pună pe picioare”

Miss Universe 2020 a fost câştigat de Mexic. Prestigiosul concurs de frumuseţe s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, în Florida (SUA). Reprezentanta ţării noastre a fost arădeanca Bianca Tirsin.

21 mai 2021, 18:48
Miss Universe 2020, câştigat de Mexic. Bianca Tirsin, reprezentanta României: „Am avut nevoie de psiholog, să mă pună pe picioare”
Bianca Tirsin a reprezentat România la Miss Universe 2020

Miss Universe 2020 a fost câştigat de Mexic. Gala a avut loc la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din oraşul Hollywood (statul Florida), iar marea câştigătoare a fost desemnată Andrea Meza din Mexic, podiumul fiind completat de o braziliancă şi o peruancă.

În ceea ce o priveşte pe românca Bianca Tirsin, aleasa Miss Universe România 2020, a ratat prezenţa în Top 21, în urma voturilor exprimate online de publicul din întreaga lume.

Cea mai uimitoare calatorie s-a incheiat. Imi voi aminti ultimele doua saptamani cat timp voi trai„, a mentionat compatrioata noastra pe Instagram.

Citeşte şi: Iubita unui fotbalist de la FCSB a fost desemnată Miss Universe România

Miss Universe 2020, câştigat de Mexic. Bianca Tirsin: „Am avut nevoie de psiholog”

Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe a revenit în țară, după ce a participat la competiția internațională din SUA. Frumoasa arădeancă a oferit mai multe detalii despre concurs şi spune că printre cele mai dificile etape din concurs a fost realizarea zilnică a unui machiaj impecabil, dar și a coafurii.

A fost o experienţă de neuitat… până la urmă de neuitat. A fost frumos, am luptat alături de 73 de fete. Am avut emoţii, dar constructive. Cel mai greu mi s-a părut să mă trezesc dimineaţa, mai ales cu fusul orar, să-mi fac părul, să-mi fac machiajul perfect, acum ştiu, am învăţat în 12 zile.

Dar şi presiunea fetelor, ele aşa au fost învăţate, să pună presiune pe tine. Eu în a treia zi a trebuit să vorbesc cu un psiholog sportiv, pentru că doar el putea să mă pună pe picioare”, a declarat Bianca la Vorbeşte lumea.

În ciuda luxului de care a fost înconjurată, Bianca mai spune că în hotel nu a fost totul perfect: ”Mi-a fost foarte frig și am avut o problemă la spate”.