O nouă despărţire în showbiz: ” Încet, relaţia s-a erodat. Am luat decizia că e mai bine să ne separăm”

După trei ani de logodnă, Magda Pălimariu (34 de ani) şi Piticu (33 de ani), pe numele real Ionuţ Dumitru, şi-au spus "Adio". Despărţirea celor doi, care a avut loc acum câteva zile, i-a şocat pe apropiaţii acestora, care nu credeau că povestea lor de dragoste va avea un astfel de deznodământ, scrie libertatea.ro.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 07:10

Magda Pălimariu şi Piticu locuiau împreună de câţiva ani şi părea că trăiau o frumoasă proveste de dragoste.

„Nu a fost un eveniment care a apărut brusc şi nici nu a fost o decizie luată în pripă. Se pare că programul încărcat pe care l-am avut atât eu, cât şi Ionuţ, în ultimii doi ani, ne-a făcut să ne petrecem mult timp separat şi, încetul cu încetul, relaţia s-a erodat. Cu puţin timp în urmă, am avut o discuţie în care am luat decizia că e mai bine să ne separăm. Locuiam împreună, dar acum fiecare poate să stea în casa lui”, a povestit Magda, pentru Libertatea.

„Relaţia s-a erodat în timp, programul încărcat nu ne mai permitea să petrecem mult timp împreună, astfel că ne aşteptam ca situaţia să ajungă în acest punct. Sigur că este un moment trist pentru amândoi, dar a fost o despărţire fără lacrimi sau certuri”.