O nouă destinaţie de VACANŢĂ pentru români. Unde poţi petrece un concediu de 10 zile cu 150 de euro

În ciuda crizei financiare, Grecia rămâne una dintre principalele destinaţii turistice pentru români. În fiecare an zeci de mii de turişti din România aleg să îşi petreacă vacanţele în această ţară. Pentru a rămâne atractivă Grecia a continuat să investească în turism şi chiar să propună celor interesaţi noi locaţii. Cum ar fi staţiunea Tolo.

RomaniaTV.net
03 nov. 2013, 11:55
O nouă destinaţie de VACANŢĂ pentru români. Unde poţi petrece un concediu de 10 zile cu 150 de euro

Situată în Peninsula Penopolez, pe malul Golfului Argolic din Marea Egee, staţiunea Tolo a început să fie din ce în ce mai mult frecventată de turişi din toată lumea. Aici se poate ajunge din România în doar două ore cu avionul până la Atena sau în 16 ore cu autocarul.

Din staţiunea Tolo poţi vizita numeroase situri ale Greciei, cum ar fi teatrul de la Epidavros sau oraşele antice Micene şi Nafplio. De asemenea, poţi face excursii la Atena.

Pe lângă numeroasele excursii se mai pot face şi croaziere pe Marea Egee către insulele Hidra şi Poros. Staţiunea Tolo este una din puţinele locaţii din Grecia unde se poate face baie în mare chiar şi 8 luni pe an datorită temperaturilor ridicate înregistrate aici.

Staţiunea Tolo oferă pentru tineri şi numeroase discoteci la preţuri accesibile, dar şi taverne unde vă puteţi bucura de mâncarea şi dansurile tradiţionale greceşti.

Un sejur de 10 zile în staţiunea Tolo costă între 150 de euro şi 430 de euro în funcţie de perioada şi de hotel. În preţ sunt incluse cazarea, transportul şi demipensiune.