O nouă dietă extremă face furori. În 10 zile slăbeşti garantat VIDEO

Pentru frumuseţe, femeile sunt dispuse să facă sacrificii greu de imaginat. Din dorinţa de a slăbi repede şi de a avea un corp de invidiat, unele femei apelează la cele mai ciudate metode. Astfel nu trebuie să ne mire că un nou tip de dietă extremă face furori: hrănirea prin tub.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 11:52
O nouă dietă extremă face furori. În 10 zile slăbeşti garantat VIDEO

Practic, pacientul nu mănâncă absolut nimic. El este hrănit prin tub, timp de 10 zile, perioadă în care garantat pierde 10 la sută din grăsimea corporală. În acest interval, stomacul primeşte toate proteinele de care are nevoie pentru a supravieţui.

„Am pierdut 7 centimetri din zona stomacului şi 5 centimetri de pe şolduri. Greutatea normală la care trebuie să ajung este de 61 de kilograme, Astfel că mai am de dat jos 20 de kilograme. Teoretic, mai am nevoie de 2 cicluri”, a declarat o pacientă pentru SkyNews.

Chiar dacă această metodă este folosită de medicii nutriţionişti în tratarea persoanelor care suferă de obezitate morbidă, există şi femei cu o greutate normală care vor să încerce această dietă.

Dacă te gândeşti că pentru a slăbi 5% din greutate ar dura 3 luni, rezultatele sunt într-adevăr remarcabile.

Medicii care aplică pacienţilor acest regim de slăbire susţin că dieta este una sigură, iar sănătatea persoanelor care vor să o adopte nu este pusă în pericol.