O nouă dramă zguduie fotbalul românesc. Denis a fost diagnosticat cu cancer şi are nevoie urgentă de ajutor

Strigătul de ajutor al unui tânăr fotbalist. Denis Dobra are nevoie de ajutorul nostru: „Totul a început în luna decembrie, când o simplă răceală nu mai trecea”.

05 iul. 2023, 10:49
O nouă dramă zguduie fotbalul românesc. Denis a fost diagnosticat cu cancer şi are nevoie urgentă de ajutor

Denis Dobra este un tânăr fotbalist, din Pitești, care are nevoie de ajutor. Sportivul se luptă cu o boală necruțătoare și anume: cancerul.Denis Dobra a fost diagnosticat cu cancer  și nu mai poate face față cheltuielilor. Tânărul a început să se simtă rău în luna decembrie a anului trecut. A avut o simplă răceală care nu mai trecea, așa că a decis să meargă la medic. Deși avea un viitor înainte și o carieră în sport, tânărul a fost nevoit să-și întrerupă activitatea pentru a se lupta cu boala necruțătoare.

Ştefan Mandachi, gest umanitar înainte de Paşte 2023, bucurie pentru 100.000 de oameni
” Când crezi ca viata a fost nedreaptă cu tine, așează-te, reflectează și încearcă sa ajuți pe cineva căruia chiar așa i se întâmplă!
Fii puternic Denis Dobra, așa cum te cunosc !
Un ajutor material sau măcar un share poate fii motorul de care are nevoie!”, a scris Adrian Dulcea pe Facebook.

Acum are nevoie de ajutor din partea tuturor oamenilor cu suflet bun pentru a învinge cancerul.

„Totul a inceput in luna decembrie, cand o simpla raceala nu mai trecea…Primul diagnostic a fost infectie respiratorie.Dupa nenumarate antibiotice care nu-si faceau efectul,am ajuns sa nu mai pot respira.In luna februarie m-am operat de urgenta la spitalul Marius Nasta din Bucuresti.Verdictul a fost unul dur…cancer.Limfom Hodgkin,scleroza nodulara stadiul 2.Nu-mi dadeau sanse la viata.Pe trahee mi-au gasit o tumoare care ma impiedica sa respir…>90% blocata. M-au operat de urgenta si mi-au montat un aparat prin care pot sa respir.A urmat o perioada grea de recuperare si radio terapie combinata cu chimio terapie.Inca lupt sa ma vindec.Am crezut ca nu voi ajunge sa apelez la nimeni dar din pacate,problemele financiare m-au coplesit.Am nevoie de ajutor sa pot merge mai departe…pt cei care vor sa ma ajute : https://revolut.me/denisdobra95″, a scris si Denis pe Facebook

Iban: LT623250099788072863 / ES4921009728970200109101
Citeşte şi