O nouă eliminare la America Express 2023. Echipa a părăsit competiția spre surprinderea colegilor. Nimeni nu se aștepta: „Am avut un strop, așa, de dezamăgire”

O nouă eliminare la America Express 2023. A fost o cursă intensă la finalul căreia una dintre cele trei echipe ajunse la ultima șansă a spus rămas bun Ecuadorului. Zeul Soare nu a fost îndurător și s-a arătat roșu pentru Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

23 nov. 2023, 11:32
O nouă eliminare la America Express 2023. Echipa a părăsit competiția spre surprinderea colegilor. Nimeni nu se aștepta: „Am avut un strop, așa, de dezamăgire”
O nouă eliminare la America Express 2023

O nouă eliminare la America Express 2023. Cursa pentru ultima șansă s-a dovedit a fi o provocare intensă și dificilă pentru toate echipele, iar în acest episod, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au ajuns ultimele la Irina Fodor, marcând astfel sfârșitul drumului lor în cel mai dur reality show.

Citește și: Alexia Eram aruncă bomba. De ce a refuzat fiica Andreei Esca să participe la America Express cu Mario Fresh, în loc de fratele ei

O nouă eliminare la America Express 2023

Eliminarea celor două colege de la Observator a avut loc în urma unor provocări dificile, care au pus la încercare abilitățile fizice și strategice ale tuturor echipelor participante la cursa pentru ultima șansă. Cu toate eforturile lor și cu toată determinarea de a rămâne în competiție, au ajuns ultimele, iar Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că aventura lor în America Express s-a încheiat aici.

Am ajuns la jumătate și nu numai la jumătatea întregului parcurs, ci și la jumătatea parcursului prin Ecuador. Mai avem aici doar două etape, iar apoi continuăm cursa către Buenos Aires”, anunță Irina Fodor, la careu, înainte de a dezvălui cine a ajuns pe ultimul loc.

Alexia și Aris a fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor. Cea de-a doua a fost formată din Romică și Cătălin Țociu: „În momentul ăla…Eu care am reacții de obicei și sunt un tip care lucrează cu reacțiile, pentru că asta e meseria mea, am rămas mut. Zici că m-a trăsnit!

Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Momentul eliminării a fost unul emoționant, atât pentru cele două jurnaliste, cât și pentru colegii lor din competiție.

Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut. N-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene.

Nu e un moment de bucurie, dar niciun moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă”, a spus Sonia Simionov Suntem super mândre de noi!”, au mai spus cele două, potrivit A1.ro.