Scene de groază la America Express. Concurenții au fost atacați de motocicliști înarmați: „I-au pus pistolul la cap”

Scene șocante la America Express, după ce concurenții au fost atacați de motocicliști înarmați. Stare de panică totală pentru toată lumea.

08 nov. 2023, 13:16
Scene de groază la America Express. Concurenții au fost atacați de motocicliști înarmați: „I-au pus pistolul la cap”
Scene șocante la America Express, în ediția din 7 noiembrie

Scene terifiante în ultima ediție America Express. Echipa formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda a fost atacată de motocicliști înarmați.

În ediția din 7 noiembrie 2023, mașina în care se aflau cei doi, alături de reporter și cameraman, în Columbia, a fost înconjurată de motocicliști. Unul dintre aceștia i-a pus pistolul la cap reporterului, ceea ce le-a creat o stare de panică celor prezenți. Totul s-a petrecut imediat după ce au au ajuns în oraș, iar cuplul se pregătea să coboare din mașină.

Citește și: Moment de panică la America Express, în ediţia din 7 noiembrie. Iulia Albu: „Puteam să murim toți!”

Cântăreața nici nu a apucat să iasp, că s-au auzit focuri de armă, iar soțul ei a tras-o imediat înapoi. De cealaltă parte a mașinii, reporterul a fost amenințat cu pistolul la cap. Bărbatul înarmat i-a cerut telefonul, pentru a-i cruța viața, iar reporterul s-a conformat.

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale”, au povestit cei doi concurenți de la America Express.

Citește și: America Express 2023. S-a aflat care va fi prima echipă eliminată din concurs. Iată cine se bucură, momentan, de imunitate

Întâmplarea a proocat panică printre concurenți, reporter și cameraman. Edward Sanda a recunoscut că s-a gânt la ce e mai rău în momentul în care a văzut reporterul cu pistolul la cap.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: ‘Da-mi telefonul’, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol.

Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a mai povestit Edward Sanda.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit după acest incident. Cu toate astea, a fost o sperietură uriașă pentru cei ce au fost prezenți la fața locului.