O nouă etapa în lupta pentru averea lui Dinu Patriciu

Dana Patriciu, un nou pas în lupta pentru averea afaceristului. Fosta soție a miliardarului nu a primit nimic, potrivit testamentului lăsat de Patriciu. În schimb, ea cere să se facă partajul averii după divorț. Acesata este singura ei șansă de a mai primi vreun ban din averea colosală. 

RomaniaTV.net
06 iul. 2016, 09:46
O nouă etapa în lupta pentru averea lui Dinu Patriciu

Pe mâna cui va rămâne averea lui Dinu Patriciu se va decide, miercuri, la judecătoria Buftea. Dacă Dana Patriciu pierde războiul, fetele lui Patriciu vor moșteni întreaga avere. Dacă Dana are câştig de cauză, atunci moştenitoarele ar putea primi doar partea rămasă tatălui decedat. 

Lupta care se va da miercuri pentru averea fostului om de afaceri este una complicată, dar de departe şi cea mai importantă de până acum. Dana Patriciu îşi joacă ultima carte, acesta fiind şansa ei de a primi o parte din averea fostului soţ. 

Dacă judecătorul aprobă împărţirea bunurilor aşa cum cere Dana Patriciu, atunci aceasta va rămâne cu o parte destul de mare din avere. În schimb, dacă va pierde la acest proces de partaj, îi va reveni foarte puţin din averea lui Patriciu, ea fiind dezmoştenită prin testament de către fostul soţ. 

Acest proces, care are un nou termen miercuri, durează de aprope jumătate de an.