O nouă explozie la Bangkok, în apropierea unei staţii de metrou, la o zi de la atentatul cu bombă

Un mic dispozitiv explozibil a fost aruncat spre trecători în apropierea unei stații de metrou, marți după-amiază, în centrul capitalei Bangkok, atac ce survine la o zi după un atentat cu bombă ce s-a soldat cu cel puțin 21 de morți și 123 de răniți, a anunțat poliția locală, citată de AFP.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 10:18
O nouă explozie la Bangkok, în apropierea unei staţii de metrou, la o zi de la atentatul cu bombă

„Nimeni nu a fost ucis sau rănit. Poliția s-a deplasat la fața locului pentru a ancheta și cerceta tipul de dispozitiv utilizat”, a explicat un ofițer sub rezerva anonimatului.

Acest nou atac s-a produs la puțin timp după ora locală 13.00 (06.00 GMT), în apropierea unor mari hoteluri dintr-o zonă turistică a capitalei, notează Agerpres.

Citeşte şi Atentatul din Bangkok: Poliţia caută un suspect identificat

Atentatul comis luni a avut loc tot în plin centrul capitalei, într-un loc foarte frecventat, sanctuarul Erawan dedicat zeului Brahma, care atrage zilnic mii de credincioși budiști. Poliția thailandeză caută un suspect identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere în apropierea locului atentatului.

Conform premierului și șef al juntei aflate la putere, Prayut Chan-O-Cha, suspectul ce apare în imagini este „originar din nord-estul țării și membru al unui grup opus juntei”.

Citeşte şi Un cuplu de români a scăpat în ultimul moment de carnagiul din Bangkok. Declaraţii înfiorătoare VIDEO