O nouă gafă marca Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a reuşit astăzi să facă o gafă într-o întâlnire de rămas bun cu ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Alexander Churilin. Şeful statului i-a spus diplomatului că era îmbrăcat la fel şi când a venit prima dată în Bucureşti.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 11:36
O nouă gafă marca Băsescu

În debutul întrevederii, Traian Băsescu a dat cu bâta-n baltă, el făcând observaţii despre cum este îmbrăcat diplomatul rus.

„Domnule ambasador, îmi amintesc, când aţi venit prima dată în Bucureşti, eraţi îmbrăcat la fel”, i-a spus Băsescu diplomatului, conform Agerpres.

Ambasadorul Rusiei, care purta o ţinută militară, i-a replicat elegant, ca un adevărat diplomat, preşedintelui României:  „Ştiu că sunteţi un om de marină şi vă place culoare asta.”

După acest moment, ambasadorul rus a trecut la lucruri serioase şi a arătat că apreciază cooperarea cu partea română, în cei cinci ani ai săi de mandat.

Cu regret trebuie să o spun (că şi-a încheiat mandatul – n.r.). Mi-a plăcut şederea aici, sunt oameni excelenţi. (…) Cred că, în ciuda turbulenţelor anilor în care am trecut prin criză, la toate aceste lucruri am fost martori. Am avut o cooperare fructuoasă, nu vreau să spun că este în întregime contribuţia mea, este o muncă comună şi viitoare, prietenii mei de aici ştiu foarte mine că am muncit împreună„, a spus ambasadorul rus.

 


loading...
Partenerii noștri