O nouă înregistrare a serviciilor secrete aruncă în aer ancheta cu privire la avionul prăbuşit în Ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei a făcut publică o nouă conversaţie telefonică între separatiştii pro-ruşi.

20 iul. 2014, 17:48

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: Dialogurile reprezintă o dovadă clară a faptului că Moscova se interesează de cutiile negre ale Boeingului prăbuşit, la bordul căruia erau 298 de pasageri. Intenţia Kremlinului este de a le distruge pentru ca experţii internaţionali să aibă la dispoziţie cât mai puţine probe pentru investigarea cazului.

În interceptare, comandantul batalionului „Vostok” al organizaţiei teroriste din „Republica Populară Doneţk”, Alexandr Hodakovsckii se interesează de soarta „cutiilor negre” ale avionului doborât, precizând că informaţiile sunt solicitate de cei de la Moscova.

„Pe camarazii noştri de sus îi interesează foarte mult soarta „cutiilor negre”. Hodakovsckii îşi atenţionează subalternii să nu admită ca aceste probe să ajungă în „mâini străine”, scrie obozrevatel.com. În acelaşi timp viceprim-ministrul ucrainean Vladimir Groisman, care este şi preşedintele Comisiei de stat pentru investigarea catastrofei avionului Boeing 777 doborât pe teritoriul Donbassului, spune că deocamdată nu se cunosc informaţii despre locul unde s-ar putea afla cutiile negre ale aeronavei. Oficialul nu exclude faptul că acestea ar fi fost înlăturate din start de terorişti.


loading...
Partenerii noștri