O nouă înşelătorie: Metoda accidentul cu transplant de organe

Escrocii nu mai au limite. După ce au nenorocit mii de români cu metoda accidentul, acum au o nouă strategie.Se recomandă drept medici, sună persoanele vârstnice pe care le anunţă că rude apropiate sau chiar copiii lor au fost accidentaţi şi au nevoie de intervenţii chirurgicale, informează România TV.

09 mai 2016, 09:58
O nouă înşelătorie: Metoda accidentul cu transplant de organe

Metoda accidentul a fost reinventată. Escrocii au introdus acum transplantul de organe. Această metodă funcţionează după acelaşi principiu. Ei îi sună pe vârstnici, le spun că rude ale acestora sau chiar copiii lor au avut accidente rutiere şi au nevoie de intervenţii chirurgicale.

Într-o singură zi, în Suceava, trei femei au fost sunate de escroci. Uneia dintre acestea, o femeie de 85 de ani, i s-a spus că fiica ei are nevoie de un plămân artificial şi i-au cerut 40.000 de lei. Femeia şi-a dat însă seama că va fi înşelată şi le-a spus escrocilor că va închide telefonul pentru a se consulta cu cineva din familie. O altă femeie însă a fost sunată, însă şi aceasta şi-a dat seama că urmează să fie înşelată. Le-a spus escrocilor clar că ştie despre ce este vorba. Cu toate acestea, o femeie de 66 de ani a căzut în plasa lor şi chiar le-a dat o sumă de bani în două tranşe.

Citeşte şi METODA ACCIDENTUL. Escrocii au angajat tinere ca să le colecteze banii de la bătrânii înşelaţi