O nouă ipoteză în cazul celor două tinere UCISE DE DROGURI: Fetele s-ar fi sinucis VIDEO

Mister în cazul celor două tinere găsite moarte într-o maşină din Capitală. Dacă joi poliţiştii credeau că cele două tinere au murit din cauza unei supradoze de droguri, acum apare o nouă ipoteză şocantă: este posibil ca cele două tinere să se fi sinucis. Una dintre ele plecase de acasă pentru că se certase cu părinţii.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 08:34
O nouă ipoteză în cazul celor două tinere UCISE DE DROGURI: Fetele s-ar fi sinucis VIDEO

Tinerele au fost găsite de un barman care s-a întors noaptea târziu acasă. Maşina în care erau tinerele staţiona pe locul de parcare al bărbatului, iar acesta s-a dus către maşină pentru a cere să-i elibereze locul de parcare. Când a observat că cele două fete nu mişcau, a alertat poliţia.

„Pe la unu noaptea, am auzit un claxon puternic, mi-am dat seama că e vorba de locul cuiva de parcare şi, dintr-o dată, stând în pat, am văzut o lumină puternică, m-am dat jos şi am văzut acele girofaruri”, spune un locatar al blocului în apropierea căruia au fost găsite fetele.

Locatarii din bloc spun că le-au văzut pe fete în maşina parcată în jurul orei 10 seara, dar că nimic nu le-a dat de bănuit. Câteva ore mai târziu, însă, cele două tinere erau găsite fără suflare.

Cele două tinere, amândouă în vârstă de 27 de ani, din Bucureşti, sunt în baza de date a Poliţiei ca fiind consumatoare de droguri. Una dintre ele plecase de acasă cu maşina părinţilor. Se certase cu ei din cauza datoriilor mari pe care le avea tânăra. Medicii legişti sunt cei care pot face lumină în acest caz. Corpurile neînsufleţite au fost duse la Institutul de Medicină Legală, unde se va efectua necropsia, iar specialiştii de acolo urmează să stabilească cu certitudine cauzele morţii.