O nouă ipoteză şocantă în cazul morţii Mădălinei Manole. „De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea!”

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, vine cu noi acuzaţii şocante şi susţine că aceasta a fost victima unui omor, ba mai mult, este convins de faptul că soțul ei, dar și soacra acesteia ar fi implicați!

08 aug. 2023, 14:39
O nouă ipoteză şocantă în cazul morţii Mădălinei Manole. „De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea!”
O nouă ipoteză şocantă în cazul morţii Mădălinei Manole. "De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea!"

O nouă ipoteză şocantă în cazul morţii Mădălinei Manole. Fratele artistei a postat pe rețelele de socializare un videoclip dintr-o emisiune la care sora sa a participat în anul 2010, la care aceasta ar fi vorbit codat despre probleme personale pe care le are, lucru care i-ar fi pus capac soțului ei.

„Emisiunea este din 10 mai 2010! Urmăriți finalul, când MĂDĂLINA și moderatorul fac referire și vorbesc despre cei doi câini maidanezi ai ei! Când a ieșit din emisiune, m-a sunat, așa cum făcea mereu ca să ne întrebe cum a ieșit emisiunea! Râdea și m-a întrebat dacă am fost atent la tot ce a spus spre final până să cânte! I-am spus… te referi la faza cu câinii? Da, mi-a răspuns și râdea în hohote! Păi, tu ai doi câini în curte, patrupede, care-i faza, i-am spus! „Nu la ei făceam referire, ci la cei din casă care îmi fac viața un calvar!”. Wow, ești zăpăcită rău de tot, cum să spui așa ceva în emisiune, dacă se prind și îți vor face ceva? Și acum revin! Am curajul să spun cu mana pe inima că i-a enervat la maxim pe moldoveni și că de acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea, blonda din Otopeni, prietena și cu Iuda, câinele puiucului, dar Iuda are botniță și e mâncat dacă spune ceva! După această emisiune a venit prima „tentativa” de suicid a puiucului, cea cu diluantul! A puiucului, nu a MĂDĂLINEI!”, a scris Marian Manole, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cum arată noua parteneră de viață a lui Petru Mircea. Și-a refăcut viața, iar iubita lui seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Acesta mai dezvăluia recent și ultima conversație pe care a purtat-o cu sora sa, în care aceasta își făcea planuri de viitor, împreună cu familia sa. „Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis! În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia. Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important! Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază… Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare”.

Citeşte şi: Dan Negru rupe tăcerea la 13 ani de când a murit Mădălina Manole: ”Noi, toți asasinii ei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu înseamnă că îmbătrânești”

„Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce?”, a spus Marian Manole.