Lovitură de imagine pentru „Tati part-time”, filmul cu Eva Măruță. Prestaţia fiicei lui Măruţă şi a Andrei a stârnit mari controverse

Eva, fiica de opt ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță, e vedetă în noul film, "Tati Part Time", ce a apărut pe piață la început de 2024 și care a ajuns în fruntea box-office-ului românesc.

14 apr. 2024, 11:03
Lovitură de imagine pentru „Tati part-time”, filmul cu Eva Măruță. Prestaţia fiicei lui Măruţă şi a Andrei a stârnit mari controverse

Eva are opt ani și a jucat deja în primul ei film, unde a avut rol principal, alături de Alex Bogdan. Comedia e regizată de BRomania (Matei Dima) și Letiția Roșculeț.

Citește și Cătălin Bordea a schimbat foaia în ceea ce o privește pe fosta soție. Ce le-a cerut comediantul prietenilor săi. „Am interzis”

Producția a fost lansată în toate cinematografele din țară la început de 2024, în 2 ianuarie. Producția urmărește relația dintre avocatul Iustin interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Filmul „Tati Part-Time” a mai dat o lovitură de imagine, iar de luna viitoare va intra și pe platforma de streaming Netflix, din 1 mai.

Citește și Ce studii are Smiley. Deși visa de mic să se lanseze în industria muzicală, artistul și-a făcut și un plan B

Apariția Evei Măruță în film a atras după sine numeroase critici pe motiv că este fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță și că de aceea a putut să joace în producție.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”. Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.