O nouă lovitură pentru Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj. A fost obligată să spună STOP!

Simona Halep, fostă campioană de la Roland Garros și Wimbledon, a trecut printr-o serie de peripeții în ultimele zile ale anului 2023. După o perioadă în care nu s-a atins de vreo rachetă, sportiva a revenit la antrenamentele din Dubai, dar a fost nevoită să facă față și unei accidentări la umăr care i-a pus pe pauză activitatea sportivă.

10 ian. 2024, 08:50
O nouă lovitură pentru Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj. A fost obligată să spună STOP!
Simona Halep

O nouă lovitură pentru Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj. Într-un an dificil, marcat de o suspendare de patru ani primită în septembrie, Simona Halep se confruntă acum și cu probleme fizice. Accidentarea la umăr a determinat-o să întrerupă antrenamentele în ultima lună a anului trecut, iar reluarea pregătirilor a avut loc abia pe 8 ianuarie 2024, scrie GSP.

Citeşte şi: Simona Halep, gest controversat în plin scandal de dopaj. Imaginea care îi va scoate din minţi pe cei care au suspendat-o FOTO

Simona Halep a fost suspendată în septembrie 2023, iar acum așteaptă audierile de la Lausanne, programate pentru februarie, în speranța de a reduce durata sancțiunii prin apelul înaintat la TAS. Cu toate acestea, sportiva nu și-a pierdut determinarea și a revenit pe terenurile de tenis din Dubai sub îndrumarea filipinezei Jez Manso, un preparator fizic care lucrează de mai bine de un deceniu în Emirate și are o experiență vastă cu sportivii de top.

Citeşte şi: Simona Halep se retrage în 2024. Anunţ devastator în plin scandal de dopaj despre fostul lider WTA

De-a lungul carierei sale, Simona Halep nu a fost străină de accidentări, iar problemele la umăr au mai constituit o provocare în trecut, fragmentând sezonul ei din 2021. Cu toate acestea, sportiva de 32 de ani a demonstrat de-a lungul timpului că este capabilă să depășească adversitățile și să revină în forță.