Simona Halep, gest controversat în plin scandal de dopaj. Imaginea care îi va scoate din minţi pe cei care au suspendat-o FOTO

Simona Halep (32 de ani) a apelat la un gest surprinzător și controversat cu privire la participarea sa la Roland Garros 2024, chiar înaintea deciziei TAS cu privire la suspendarea sa de patru ani, primită pentru două încălcări ale regulamentului anti-doping.

09 ian. 2024, 11:29
Simona Halep, gest controversat în plin scandal de dopaj. Imaginea care îi va scoate din minţi pe cei care au suspendat-o FOTO
Simona Halep, gest controversat în plin scandal de dopaj. Imaginea care îi va scoate din minţi pe cei care au suspendat-o

Simona Halep, gest controversat în plin scandal de dopaj. Românca a ales să se antreneze cu logoul competiţiei de la Paris în spate, deși are interdicție de participare în zonele oficiale ale turneelor de tenis.

Suspendată pentru patru ani de Sport Resolutions, Simona Halep a provocat controverse prin faptul că a ales să-și expună intențiile de a reveni pe teren la Roland Garros, chiar și înainte de expirarea suspendării, programată pentru octombrie 2026. Gestul său de a se antrena în fața unui banner cu logo-ul turneului este interpretat ca o expresie a încrederii sale că va scăpa de suspendare la TAS, scrie ProSport.

Citeşte şi: Simona Halep se retrage în 2024. Anunţ devastator în plin scandal de dopaj despre fostul lider WTA

Chiar dacă acuzatorii de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) solicită o pedeapsă mai mare, Simona Halep pare să ignore aceste aspecte și să-și continue pregătirile la academia CF Tennis Academy din Dubai. Filmulețul postat pe reţelele de socializare a stârnit speculații și interpretări, iar fanii se întreabă dacă gestul său are o semnificație simbolică și dacă românca va obține un wild card pentru Roland Garros 2024.

În decembrie, Simona Halep a lăsat să se înțeleagă că este pregătită să revină la Roland Garros, postând o imagine din 2008, alături de un mesaj plin de optimism. „Sunt pregătită să revin acolo unde a început totul! Roland Garros juniori 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe Instagram. Românca a cucerit turneul de la Roland Garros atât la junioare, cât și la senioare, iar organizatorii ar putea ține cont de asta în eventualitatea în care ar solicita un wild card pentru ediția 2024.