O nouă lovitură teribilă primită de Cristian Boureanu. Vestea care l-a îngenuncheat pe fostul deputat

Publicat: Joi, 22 Noiembrie 2018 08:16 // Actualizat: Joi, 22 Noiembrie 2018 08:41 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani şi două luni cu suspendare pentru că a lovit un agent de circulaţie, a primit o nouă veste proastă.

Cristian Boureanu a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 2, solicitând magistraţilor să constate că a primit o amendă de la Poliţia Rutieră într-un mod mod abuziv. Judecătorii nu s-au arătat prea impresionaţi, aşa că i-au repins cererea.

"Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BOUREANU CRISTIAN ALEXANDRU în contradictoriu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – BRIGADA RUTIERĂ, ca neîntemeiată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti", au dispus magistraţii.

Cristian Boureanu, avertisment fără precedent: O să aflaţi lucruri cum nu credeţi că se vor întâmpla

Cristian Boureanu trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor şi într-un alt proces, cel cu poliţistul pe care l-a bătut. Agentul de circulaţie Ovidiu Andrei a atacat sentinţa dată în dosarul de ultraj în care Cristian Boureanu a primit doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, solicitând ca afaceristul să primească o pedeapsă cu executare.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Boureanu Ovidiu Andrei poliţia rutieră
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H