O nouă moarte fulgerătoare. Actriţa a murit subit, ce scrisese fanilor pe Facebook cu doar o oră înainte de deces

Ruth era internată în spital și a vrut să-și anunțe fanii să nu se îngrijoreze. Paradoxal, actrița nu a mai apucat nici măcar 24 de ore de când a postat mesajul.

11 dec. 2022, 13:49
O nouă moarte fulgerătoare. Actriţa a murit subit, ce scrisese fanilor pe Facebook cu doar o oră înainte de deces

Ruth Madoc a murit la sfârşitul săptămânii.  Actrița și cântăreața britanică avea 79 de ani, dintre care mai bine de 60 de ani și i-a dedicat carierei. Vestea cumplită a venit doar la câteva ore după ce fanii așteptau să se însănătoșească, după accidentul în care a fost implicată.

Cântăreața era internată în spital, pentru a face o simplă operație. Teatrul la care juca anunțase deja faptul că Ruth Madoc nu va putea să-și susțină spectacolul, ca urmare a unui accident, prilej cu care fanii i-au urat însănătoșire grabnică. Din nefericire, următoarea zi, agentul ei, Phil Belfield, le-a dat trista veste, potrivit BBC.

„Ruth a murit în după-amiaza zilei de vineri 9 decembrie, în timp ce se afla în spital, după o intervenție chirurgicală pentru o cădere pe care a suferit-o la începutul săptămânii, ceea ce a determinat-o să se retragă din panto în Torquay”.

Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat
Ruth a fost descrisă ca o „comoară națională” și o „adevărată legendă a scenei britanice de divertisment” în tributul de la agentul ei de lungă durată Phil Belfield.

Joia aceasta, teatrul Princess din Toequay anunțase faptul că actrița și fosta prezentatoare de la Hi-de-Hi! nu va putea să mai joace în piesa „Alladin”, din cazua accidentului:

„În urma unui accident la începutul acestei săptămâni, după o evaluare medicală, din păcate, Ruth Madoc nu mai poate apărea în pantomima lui Aladdin de anul acesta la Princess Theatre din Torquay”.

„Era unică și un talent unic iubit de mulți. A plecat mult prea devreme. Inimile noastre sunt frânte!”

„Gândurile sunt cu fiica ei Lowri, fiul ei Rhys și toată familia ei”, sunt doar câteva dintre gândurile primite de la fani.

Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani

Ruth era internată în spital și a vrut să-și anunțe fanii să nu se îngrijoreze. Paradoxal, actrița nu a mai apucat nici măcar 24 de ore de când a postat mesajul. „Bună tuturor, vă rog să nu vă faceți griji! Sunt bine și voi reveni în curând la normal, dar, din păcate, nu o voi interpreta pe împărăteasa Gladys în Panto de Crăciunul acesta”,  a spus actrița pe rețelele de socializare.