O nouă petrecere în Capitală. Românii s-au distrat de 1 decembrie, în plină pandemie COVID.

O petrecere a fost organizată într-un restaurant de lux din Capitală cu ocazia zilei Națioanale a României. Zeci de persoane au petrecut fără să respecte măsurile de protecție.

02 dec. 2020, 10:05
O nouă petrecere în Capitală. Românii s-au distrat de 1 decembrie, în plină pandemie COVID.

O nouă petrecere în Capitală. Restaurantul era deschis, deși conform restricțiilor în vigoare, acesta trebuia să fie închis. În imaginile video se observă cum petrecăreții se distrează fără să respecte măsurile de distanțare socială, iar masca de protecție este neexistentă, conform realitatea.net.

Citește și: Delia a participat la o petrecere, în plină pandemie COVID. Organizatorul evenimentului a fost amendat

O nouă petrecere în Capitală. Doar câțiva ospătari ai restaurantului au purtat masca de protecție. Petrecerile publice sau private sunt interzise, iar persoanele care încearcă să organizeze un astfel de eveniment riscă o amendă între 2.500 și 10.000 de lei sau chiar dosar penal.

Petreceri în plină pandemie COVID

În urmă cu câteva zile o altă petrecere a fost organizată la o terasă din Capitală, iar celebra cântăreața Delia a mixat la eveniment. Persoanele prezente la eveniment nu au respectat măsurile de protecție, iar oamenii legii au împărțit amenzi.

Delia a mixat la petrecerea organizată într-un club de fițe din Capitală. Organizatorul petrecerii a fost amendat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către agenții secției 2 de Poliție cu suma de 2.000 de lei, după ce oamenii legii au fost sesizați cu privire la o petrecere în care nu se respectă măsurile de distanțare fizică.

Mai multe persoane care au participat la petrecerea organizată la clubul din Capitală au postat imagini pe mai multe rețele de socializare. În fotografii apare și cântăreața Delia Matache, care ar fi mixat la evenimentul de sâmbătă seara.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Dragoș Romănescu, a declarat pentru Libertatea că sancțiunea a fost stabilită de polițiștii de la Secția 2, „în funcție de ce nereguli au fost constatate la momentul sosirii” acestora.

”Atât au constatat colegii mei la fața locului, nu pot să vă explic eu. Rămâne la latitudinea organului constatator ce amendă e, în funcție de ce nereguli au fost constatate la momentul sosirii polițiștilor”, explică purtătorul de cuvânt.

https://www.youtube.com/watch?v=VDXlAYs-IFE&feature=emb_title