O nouă provocare face isterie pe TikTok. O adolescentă şi-a pierdut viaţa

O provocare extrem de periculoasă apărută pe aplicaţia TikTok a dus la mai multe răniri grave în rândul adolescenţilor şi chiar decesul unei fete de 16 ani din Brazilia.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 16:23
O nouă provocare face isterie pe TikTok. O adolescentă şi-a pierdut viaţa

Provocarea se numește „Skull Breaker” sau „Spărgătorul de capete” implică trei copii care stau în linie unul lângă celălalt, pregătiți să sară. În timp ce persoana din mijloc efectuează săritura, cele aflate la stânga și la dreapta acesteia o lovesc puternic peste picioare, din spate, astfel încât, de cele mai multe ori, îi provoacă o căzătură serioasă. Provocarea e ca persoana din mijloc să fie suficient de agilă și să transforme acest implus într-un salt pe spate. Numai că, în cele mai multe cazuri, totul se termină cu rănirea copilului.

Citeşte şi:„Tik Tok se închide sâmbătă! Ce mai este viaţa?” 

Celebra provocare a provocat decesul unei adolescente din Brazila, în luna decembrie, pentru că persoana din mijloc nu ştie ce o poate aştepta.

Tinerii sunt tentați să posteze astfel de filmulețe pe reţeaua de socializare pentru a atrage cât mai multe vizualizări. TikTok, o aplicație gratuită, este cea mai populară printre tinerii cu vârsta sub 16 ani.