O nouă scrisoare pentru Klaus Iohannis. Tot mai mulți sibieni prind curaj și își exprimă nemulțumirile public

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: O tânără din Sibiu a scris pe pagina personală de Facebook o scrisoare adresată lui Klaus Iohannis, dar și partenerului său din ACL, Vasile Blaga. Tânăra este nemulțumită de modul în care Iohannis administrează Primăria Sibiu, dar și de atitudinea anti-națională de care cei doi lideri ai ACL au dat dovadă în materia nominalizării Corinei Crețu pentru un portofoliu de comisar european.

11 sept. 2014, 10:38
O nouă scrisoare pentru Klaus Iohannis. Tot mai mulți sibieni prind curaj și își exprimă nemulțumirile public

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014:„Poate că mulți se întreabă ce motive de revoltă avem, până la urmă locuim într-un oraș frumos, care a fost declarat capitală culturală europeană în anul 2007. Acestor persoane, care probabil știu de Sibiu doar din presă, sau care au vizitat pentru o perioadă scurtă orașul nostru, le spun că da, orașul are un centru frumos, dar nu toți sibienii locuim în centru. Nu toți sibienii avem norocul tău, domnule Klaus Iohannis, de a cumpăra din economii vile în zone bune ale orașului, la fel cum nu toți beneficiem de limuzine de lux puse la dispoziție cu titlu gratuit”, explică tânăra celor care îi citesc mesajul.

„Ca primar, mi-ai dovedit ce poți face; nu îmi doresc să aflu și ca Președinte al României. Am văzut în ultimele zece zile cât de puțin, tu și Vasile Blaga, vă iubiți țara și că nu vă pasă de interesul național. În loc să susțineți poziția țării noastre, pentru a obține un post de comisar european cât mai bun, ați încercat să sabotați demersul Guvernului. Un adevărat patriot nu ar face acest lucru niciodată”, mai scrie aceasta.

În finalul scrisorii, aceasta are și un îndemn pentru cei doi: „Domnilor Iohannis și Blaga, știu că vă este greu să recunoașteți atunci când adversarii voștri reușesc ceva bun pentru țara noastră, dar măcar acum, dată fiind miza, încercați să o faceți. Mi-e teamă însă că ticăloșia voastră nu are limite”. 

Textul integral poate fi consultat aici. 

Citeşte şi: Neamţul Iohannis îşi cumpără fani pe Facebook din Turcia