O nouă SINUCIDERE în dosarul PENSIILOR ILEGALE din Argeş

Încă o sinucidere în dosarul pensiilor ilegale, în Argeş. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort în casă. El şi-ar fi pus capăt zilelor temându-se că trebuie dea înapoi banii pe care îi primise ilegal timp de câţiva ani.

23 iul. 2014, 11:07
O nouă SINUCIDERE în dosarul PENSIILOR ILEGALE din Argeş

Dosarul șpăgii de la Casa de Pensii Argeș  a mai făcut o victimă: un bărbat de 60 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce acesta a fost audiat zilele trecute a DNA.

De la declanșarea scandalului legat de atribuirea unor pensii ilegale, trei persoane și-au pus capăt zilelor, după ce acestea au fost audiate la DNA și riscau pedepse chiar private de libertate.

Persoanele care s-au sinucis aveau pensii cuprinse între 500-700 de lei.

„Am fost anuntati ca pe raza comunei Bascov se afla o persoana decedata in domiciliul sau. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul Politiei Municipale Pitesti care a  facut cercetarile la fata locului. Pe trupul barbatului nu au fost gasite urme de violenta, urmand ca necropsia sa decida cauzele exacte ale decesului”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, agent de politie, Madalin Zamfir.

Referitor la biletul de adio lasat chiar pe citatia DNA acesta nu a putut oferi mai multe detalii spunand ca ancheta este inca in desfasurare.