O nouă tehnică de cucerire face ravagii printre potenţialii parteneri. Ai face asta la prima întâlnire?

Imaginează-ţi că ai ieşit în oraş pentru prima oară cu un bărbat pe care îl placi şi constaţi că în momentul în care se apropie să te sărute îl vezi scoţând din buzunar telefonul. Cum ai reacţiona dacă în acel moment aparent romantic, potenţialul partener îţi propune să vă faceţi un selfie?

RomaniaTV.net
18 dec. 2014, 11:02
O nouă tehnică de cucerire face ravagii printre potenţialii parteneri. Ai face asta la prima întâlnire?

Desi poate parea ciudat, acest tip de fotografii facute la prima intalnire devine din ce in ce mai raspandit in randul cuplurilor din intreaga lume.

De la intalnirile la restaurant sau la cinema si pana la picnicuri, nicio intalnire nu e completa fara o fotografie pe Instagram, avand ca firstdateselfie.

Cu toate acestea, expertul in relatii Tracey Steinberg spune ca astfel de practici dauneaza construirii unei relatii si este impotriva ideii de selfie la prima intalnire, care a luat nastere din dorinta oamenilor de a inregistra absolut tot ce li se intampla.

„Primele intalniri sunt usurele si relaxate, intre doi straini care se bucura de un cappuccino. Nu e nevoie sa dai sfara in tara”, spune specialistul. Desi e constienta ca nu poate opri generatia Z de la a-si posta fiecare moment al zilei pe retelele de socializare, Steinberg spune ca trebuie trasa o linie clara si ca ar trebui sa inceapa de la intalniri.

„Sa fii prezent – despre asta e vorba la prima intalnire”, explica expertul in relatii. „Momentele in care iti este distrasa atentia arata ca nu esti prezent si ca nu dai tot ce e mai bun.”

Citeşte mai mult pe Feminis.ro.