O nouă tragedie a lovit folclorul românesc: „A răcit foarte tare, nu a răspuns la tratament şi s-a stins”

Neta Soare a mărturisit că a încercat toate tratamentele posibile pentru a-l salva pe cel mai important bărbat din viața ei, cel cu care a trăit vreme de 35 de ani.

23 dec. 2021, 21:52
O nouă tragedie a lovit folclorul românesc: „A răcit foarte tare, nu a răspuns la tratament şi s-a stins”

Neta Soare, 57 de ani, a avut un 2021 extrem de greu. Asta pentru că la începutul verii l-a pierdut pe bărbatul cu care era într-o relație de 35 de ani. Soțul artistei a murit la două săptămâni după ce a fost diagnosticat cu bronho-pneumonie, o răceală puternică în urma căreia, din păcate, nu și-a mai revenit. Pemtri artistă a fost în mod indubitabil cel mai greu moment din ultimii ani. Totuși, fire puternică, ea a strâns din din dinți și a trecut peste, beneficiind și de ajutorul familiei, al celor apropiați.

Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian are o poveste plină de mister! E făcătoare de minuni și ar vindeca până și cancerul!
Pentru îndrăgita solistă este primul Crăciun pe care-l face fără a-l avea alături pe soțul ei. Ea a dezvăluit că a împodobit bradul alături de băiatul său și viitoarea noră. ,, Am împodobit bradul cu băiatul meu și cu viitoare lui soție, din păcate, fără soțul meu. Crăciunul îmi trezește amintiri plăcute din copilărie, dar și din prezent. Înainte nu existau atâtea preparate, posibilități. Ne mulțumeam cu ce ne aduce Moșul, venea în fiecare an, sărăcuț, dar drăguț”, a declarat Neta Soare pentru Antena Stars.

În cadrul interviului, Neta Soare a mărturisit că a încercat toate tratamentele posibile pentru a-l salva pe cel mai important bărbat din viața ei, cel cu care a trăit vreme de 35 de ani. Perioada cumplită pentru artistă a fost în primele luni de când a rămas singură, apoi a realizat că viața e cel mai important dar primit de la Dumnezeu și de aceea trebuie trăită cu intensitate.

 

A murit Tita Bărbulescu, cântăreaţa de muzică populară preferată de Ceauşescu
,,S-a întâmplat că a răcit foarte tare, deși am încercat să rezolvam, nu a răspuns la tratament și s-a stins. Primele două, trei luni, au fost foarte grele. Nu aveam chef de viață, eu care sunt o fire vesela și sociabilă. Viața este cel mai important dar de la Dumnezeu și trebuie să privim înainte optimiști și niciodată înapoi”, a spus artista.

Folclorul românesc, aproape de o nouă tragedie. S-a rostogolit de patru ori cu maşina pe câmp după ce un cauciuc a explodat

Neta Soare a avut și marele noroc de a-i avea alături în momentele grele pe cei care i-au dat viață. Părinții artistei s-au numărat printre cei care au încurajat-o să depășească momentul de cumpănă: ,,M-au ajutat foarte mult părinții mei, care sunt în județul Olt. Chiar dacă nu fizic, dar m-au susținut moral, tot timpul m-au încurajat și probabil că din acest motiv am depășit mai repede perioada dificilă. Tot ce s-a întâmplat în viața noastră a fost frumos. Am un băiat bun și asta mă mulțumește foarte tare, că suntem apropiați, prieteni în primul rând. El mă susține în tot ceea ce fac, mă încurajează”.