Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian are o poveste plină de mister! E făcătoare de minuni și ar vindeca până și cancerul!

Petrică Mîțu Stoian avea un obiect prețion în casa lui și se mândrea peste tot cu achiziția adusă tocmai din Rusia.

22 dec. 2021, 21:12
Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian are o poveste plină de mister! E făcătoare de minuni și ar vindeca până și cancerul!

Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian are o poveste plină de mister! Este vorba despre o icoană făcătoare de minuni numită „Fecioara idn Kazan”.

Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian are o poveste plină de mister! Ar fi făcătoare de minuni și ar vindeca chiar și cancerul!

„Este o icoană adusă din Rusia, o ”Kazanskaia”- Fecioara din Kazan. Este adusă în perioada primului Război Mondial. Este o icoană făcătoare de minuni.(…) Astea sunt sfințite și sunt poleite”,  spunea cu mândrie Petrică Mîțu Stoian, în timp ce își prezenta icoana.

„Kazanskaia” este cunoscută ca fiind o icoană făcătoare de minuni, care vindecă boli grele precum cancerul, așa că nu a fost deloc întâmplător faptul că Petrică Mîțu Stoian avea replica acestei icoane acasă, dat fiind faptul că și el era bolnav de cancer din ianuarie, urmând să fie operat.

Pe lângă faptul că această icoană ajută credincioșii foarte mult, aceasta poate să valoreze 20.000 de euro dacă vine însoțită de certificatul care să demonstreze originea și vechimea acesteia. O astfel de icoană poate avea o vechime de peste 100 de ani.

Citește și: Bomba care schimbă tot! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”
Chiar dacă locuința sa era plină de icoane, aceasta era specială pentru Petrică Mîțu Stoian, o ținea la loc de cinste și se ruga să îl scape de cancer, după ce în 2019 i-a fost extirpat un rinichi și urma să facă o altă intervenție în ianuarie 2022.

Prima icoană de acest fel a fost pusă pe peretele catedralei din Piața Roșie de către cneazul Dimitrie Pojarski după eliberarea Moscovei de armata poloneză, în 1612. Totodată,  în dormitorul cântărețului se mai găsea un tablou sfânt. Deasupra patului, Petrică Mîțu Stoian avea o replică a celebrului taboul ”Întoarcerea fiului risipitor”.

Citește și: Mărturie surprinzătoare făcută de Petrică Mîțu Stoian la o întâlnire cu Aurelian Preda: ”Am o legătură cu divinitatea. Mi-am propus să trăiesc peste 100 de ani”. Prietenia celor doi îi leagă și dincolo de moarte!