O nouă tragedie! A murit la 25 de ani, într-un teribil accident de motocicletă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Italia și-a pierdut viața în timp ce urmărea un bărbat care furase dintr-un magazin.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 10:39
O nouă tragedie! A murit la 25 de ani, într-un teribil accident de motocicletă

Tragedia a avut loc în localitatea Rivarolo, Italia. Victima se numește Andrea Corsini. Tânărul de 25 de ani a încercat să prindă un hoț, însă în timp ce îl urmărea pe acesta a căzut de pe mpotoicicletă. Accidentul i-a fost fatal. Împreună cu tatăl său, Mirco, Andrea Corsini se ocupa de un atelier auto. Joi, tânărul se afla la atelier când a văzut un bărbat care a furat dintr-un magazin aflat în apropiere și l-a auzit pe proprietarul magazinului strigând: „hoțul, hoțul”. Fără să stea pe gânduri, tânărul s-a urcat pe motocicletă și a pornit în urmărirea acestuia, însă n-a parcurs decât cîțiva zeci de metri.

A pierdut controlul motocicletei, s-a răsturnat și a căzut cu capul de asfalt. Acesta nu purta cască de protecție. Totul s-a petrecut sub ochii vecinilor, dar și ai tatălui său. Echipajul medical care a ajuns de urgență la fața locului a încercat să-l resusciteze pe Andrea, însă fără succes. În haosul creat, hoțul a reușit să scape. Poliția încearcă acum să dea de urma acestuia, relatează today.it.


loading...
Partenerii noștri