O nouă tragedie aeriană îndoliază întreaga ţară! Avion prăbușit pe plajă: nu există supraviețuitori

Un avion s-a prăbușit fatal pe plaja Santa Monica, un loc foarte populat din Regiunea Los Angeles, joi, la sfârșitul după-amiezii.

24 dec. 2022, 13:55

Trecătorii de pe plaja Santa Monica au trăit un adevărat șoc atunci când un avion s-a prăbușit la câteva zeci de metri de aceștia. Imaginile accidentului au făcut înconjurul rețelelor sociale.

Pe o înregistrare video cu prăbușirea avionului se vede cum aeronava zbura periculos de jos în perimetrul celebrului dig care acoperă mare parte din plajă cu parcul său de distracții. Numai câteva clipe au mai fost până la prăbușirea aparatului violent în nisip, sub privirile oamenilor.

Citește și: STUDIU. Care este cel mai murdar loc din avion. Foarte rar este curățat și nu este toaleta

Potrivit autorităților, în avion se afla un fost primar al orașului Santa Monica, Rex Minter, care a murit în urma impactului. Bărbatul era singurul pasager de la bordul aeronavei Cessna 150.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar autoritățile nu au făcut încă publice informații cu privire la starea pilotului de avion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Administrației federale a aviației, pilotul „a raportat probleme la motor după ce a părăsit aeroportul Santa Monica”.

Citește și: VIDEO Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

Martorilor accidentului au realizat cu greu tocmai ceea ce se întâmplase.

Santa Monica Beach este unul dintre cele mai populare locuri din regiunea Los Angeles, atât pentru turiștii internaționali, cât și pentru localnici. Pe celebrul dig din lemf trec anual nouă milioane de vizitatori, relateză realitatea.net.