O nouă tragedie în Grecia. Turistul a zăcut ore în şir mort pe şezlong pe o plajă din Creta

Autorităţile elene din insula Thassos recomandă purtarea măştii de protecţie în toate locurile aglomerate supa înregistrarea mai multor cazuri Covid.

19 iul. 2022, 12:18
O nouă tragedie în Grecia. Turistul a zăcut ore în şir mort pe şezlong pe o plajă din Creta

Turistul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit decedat, pe o plajă din Stalida-Grecia, frecventată în general de turiști cu copii. Angajații plajei s-au alarmat atunci când au văzut că bărbatul nu se ridică de pe șezlong, chiar dacă soarele era aproape de apus și au anunțat serviciile de urgență, potrivit Sky News.

Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor și l-a dus pe bărbat la Spitalul Universitar din Heraklion, dar acolo i s-a declarat decesul, pentru că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Românul de 25 de ani dispărut în Grecia, fiul primarului din Amărăştii de Jos, a fost găsit mort de autoritățile elene. Momente cumplite pentru familia tânărului

Cauza morții va fi stabilită după necropsie. Între timp, autoritățile britanice au început demersurile pentru repatrierea decedatului.

Pe insula Creta, temperaturile au depășit lejer 30 de grade Celsius în ultimele zile. Pompierii de pe insulă s-au luptat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, care au afectat sute de hectare de teren agricol, inclusiv plantații de măslini, stupi și pășuni.

Masca de protecţie revine în Grecia în plin sezon de vacanţe 

Masca de protecţie revine în Grecia în plin sezon de vacanțe. Autorităţile elene din insula Thassos recomandă purtarea măştii de protecţie în toate locurile aglomerate supa înregistrarea mai multor cazuri Covid. Chiar daca are simptome moderate, varianta Centaurus este mai infecțioasa, atrag atenția specialiștii.

Tragedie aviatică în Grecia! Un avion a luat foc și s-a prăbușit. Toate persoanele aflate la bord au murit

Deşi legea nu prevede acest lucru, Directorul Centrului de Sănătate din Prinos a transmis turiștilor şi localnicilor printr-o postare pe Facebook să poarte masca de protecţie în locurile aglomerate.

Numită și „Insula de Smarald”, Thassos este situată la doar câteva ore de condus față de București, aproximativ 620 km, ceea ce o face una din destinațiile preferate ale românilor pe timp de vară. Gradul de ocupare a hotelurilor de pe insula grecească în această perioadă este peste așteptări, iar cei mai mulţi dintre turişti sunt români.


loading...