O nouă tragedie în România, trei bărbaţi din Călăraşi au murit într-un puţ

Tragedie fără margini petrecută azi, 22 august, în satul Cuza vodă, județul Călărași. Trei persoane și-au pierdut viața, după ce au coborât într-un puț, aflat la marginea unei gospodării.

RomaniaTV.net
22 aug. 2018, 15:41

Trei bărbaţi au murit miercuri, după ce au intrat, pe rând, într-o fântână fără apă, din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, fiind aduşi la suprafaţă după o intervenţie a pompierilor militari.

Este vorba de trei bărbați, de 42, 58 și 30 de ani. S-a sunat la numărul unic de urgență 112 în juru orei 15:45. Primul bărbat scos din fântâna dezafectată a fost cel mai în vârstă, cel de 58 de ani. A fost scos în jurul orei 17:00. Nu prezenta semne vitale. La 25 de minute de la efectuarea manevrelor de resuscitare, acesta nu-și revenise. Al doilea bărbat a fost scos în jurul orei 17.15, tot fără semne vitale. Cel de-al treilea bărbat, și el fără semne vitale, a fost scos la ora 17:30. Tragedia a avut loc într-o gospodărie aflată în centrul satului Cuza Vodă, pe strada bisericii. Cei trei meștereau prin curte, conform primelor surse. Unul dintre ei a scăpat un baros în fântâna dezafectată. a coborât pentru a-l recupera. i s-a făcut rău, cel mai probabilș din lipsa oxigenului. a coborât și al doilea bărbat pentru a-l salva pe primul. La fel s-a întâmplat și cu acesta. Istoria s-a repetat și cu cel de-al treilea bpărbat. Un vecin este cel care a sunat la 112. La fața locului, au venit deja ofițeri criminaliști, indiciile ducând la faptul că se va declara că toți cei trei bărbați au decedat, încetându-se manevrele de resuscitare. Se va deschide dosar penal de moarte suspectă.