O nouă tragedie pe şosea. Familie distrusă într-un accident în Iaşi. Sunt patru morţi şi doi răniţi

Patru persoane au murit într-un accident care a avut loc duminică, în zona localităţii Bălţaţi din Iaşi. Persoanele decedate sunt un bărbat de 51 de ani, soţia lui, fiul lui şi iubita acestuia. În urma tragediei, alte două persoane au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
06 oct. 2019, 12:29
O nouă tragedie pe şosea. Familie distrusă într-un accident în Iaşi. Sunt patru morţi şi doi răniţi

Tragedia a avut loc pe DE 583 în zona localităţii Bălţaţi, din județul Iași. Șoferul de 51 de ani, aflat la volanul unui Opel, a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza vitezei, a derapat pe carosabilul umed și a intrat pe contrasens unde s-a izbit violent de un alt autoturism Jaguar care circula regulamentar. Impactul a fost devastator.

Şoferul care a provocat tragedia, soția lui, fiul lor de 23 de ani și prietena băiatului, în vârstă de 21 de ani, au murit pe loc.

Două persoane din autoturismul Jaguar, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Târgu Neamţ, au fost grav rănite. Două dintre ele au fost transportate la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ pentru îngrijiri medicale. Un bărbat care statea în dreapta şoferului autoturismului Jaguar a scăpat fără vreo zgârietură. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.