O nouă tragedie pentru o familie de români! Încă un tânăr de 25 de ani a murit înecat, în județul Olt

După incidentul cumplit din Grecia, în care Radu, un tânăr de 25 de ani a murit înecat, acum o nouă tragedie de acest fel are loc și în România.

17 iul. 2022, 10:05
O nouă tragedie pentru o familie de români! Încă un tânăr de 25 de ani a murit înecat, în județul Olt

Un tânăr, tot de 25 de ani, a murit înecat, sâmbătă după-amiază, în comuna Găneasa, din județul Olt.

La fața locului, au intervenit o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenție cu peridoc și barcă cu motor, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Tânărul a fost găsit de scafandri la 15 metri de malul lacului de cinci metri, în stop cardio-respirator. Adus la mal, el a fost preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Din nefericire, nu a răspuns însă manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de echipajul SAJ. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Durere fără margini și în familia primarului doljean al cărui fiu a murit înecat în Grecia

Un caz asemănător s-a petrecut și cu câteva zile în urmă în Grecia. Radu Dinu, care plecase în vacanță în Lefkada alături de logodnică și prieteni, s-a înecat în prima zi de concediu.

Cum au aflat că fiul lor a dispărut, Constantin Dinu și soția lui s-au urcat imediat în mașină și au plecat spre Grecia. Timp de cinci zile, cât a fost căutat de scafandrii greci, părinții lui au așteptat disperați la malul apei sperând într-o minune. Din nefericire, în cele din urmă, trupul neînsuflețit al lui Radu a fost găsit.

Nu există cuvinte care să poată descrie durerea pe care o simt familia tânărului și logodnica acestuia. Radu avea relația la care visează mulți și cei doi urmau să se căsătorească curând. Din păcate, acest vis frumos nu va mai deveni realitate pentru el.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost adus în țară, iar astăzi urmează să aibă loc înmormântarea, în Amărăștii de Jos, unde tatăl băiatului este primar.

Citește și Detalii cutremurătoare despre românul înecat în Grecia. Și-a pierdut viața chiar înainte de nuntă, logodnica tânărului e sfâșiată de durere