Detalii cutremurătoare despre românul înecat în Grecia. Și-a pierdut viața chiar înainte de nuntă, logodnica tânărului e sfâșiată de durere

Apar noi detalii după tragedia din Grecia, în care Radu Dinu a murit înecat. Trupul neînsuflețit al românului a fost descoperit de un italian în largul coastelor insulei. Iubita tânărului și tatăl său, primarul din localitatea doljeană Amărăştii de Jos, au fost cei care l-au identificat.

15 iul. 2022, 15:21

Detalii cutremurătoare despre românul înecat în Grecia. Și-a pierdut viața chiar înainte de nuntă, logodnica tânărului e sfâșiată de durere

Familia și prietenii lui Radu Dinu, tânărul mort în Lefkada, trec prin momente cumplite. Încă nu pot accepta că viața tânărului energic și curajos pe care l-au cunoscut a luat sfârșit și toate visurile pe care le avea de împlinit au rămas în aer. Cei mai afectați sunt părinții și logodnica tânărului. Radu avea relația la care visează mulți și cei doi urmau să se căsătorească curând. Din păcate, niciunul din aceste planuri nu va mai deveni realitate pentru el.

Vacanța care promitea a fi una memorabilă s-a încheiat tragic încă din prima zi. Radu, împreună cu logodnica și prietenii lui, au ales o destinație superbă, Lefkada, Grecia. În prima zi de concediu, au mers pe o plajă neamenajată pentru a se relaxa și bălăci. Tânărul era foarte pasionat de înot și de sporturi în general și le-a spus amicilor că vrea să facă o baie în mare. La un moment dat, a simțit că nu se mai poate întoarce la mal și a strigat după ajutor. Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, însă marea agitată l-a împiedicat. Prietenii tânărului au sunat imediat după echipajele de salvare, care au început căutările de urgență.

Cinci zile a fost căutat de autoritățile elene, timp în care au venit și părinții. Trupul neînsuflețit al lui Radu a fost găsit joi, iar confirmarea decesului a venit cu un șoc puternic pentru toți cunoscuții.

Apropiații l-au descris pe Radu ca fiind un tânăr plin de viață, curajos, pasionat de sport și călătorii. Sportul era nelipsit din viața lui, mergea la sala de fitness aproape în fiecare zi și avea mare grijă de felul în care arăta. Îi plăcea, de asemenea, să meargă la alergat, cu bicicleta și să plece în drumeții. Avea un stil de viață activ și sănătos, era vegan și inspira și alți oameni să fie mai activi. Radu avea o mulțime de prieteni, era sociabil, îi plăcea să iasă în oraș și călătorea destul de des.

Trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus zilele următoare în România. Au început deja formalitățile pentru repatriere.

Citește și Românul de 25 de ani dispărut în Grecia, fiul primarului din Amărăştii de Jos, a fost găsit mort de autoritățile elene. Momente cumplite pentru familia tânărului

Citește și Radu Dinu a murit înecat în Lefkada în floarea vârstei. Tânărul de 25 de ani era plin de viață, curajos și pasionat de sport și călătorii