O nouă tragedie zguduie România, un bărbat din Bacău şi-a omorât ambii copii, aruncându-i în apă. Monstrul este de negăsit

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a aruncat cei doi copii - un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni - în apele barajului Răcăciuni, după o ceartă cu soţia. Ambii micuţi au murit, dar nu se ştie dacă bărbatul s-a aruncat şi el sau dacă a plecat de la locul faptei, el nefiind găsit.

08 mai 2022, 17:46
O nouă tragedie zguduie România, un bărbat din Bacău şi-a omorât ambii copii, aruncându-i în apă. Monstrul este de negăsit

Incidentul a avut loc duminică după amiază. La ora 13:10, o femeie de 23 de ani din localitatea Pânceşti, judeţul Bacău, a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26 un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos, a început manevrele de resuscitare.

Citeşte şi Tânără avocată, fiica unui fost procuror craiovean, s-a sinucis în vizită la niște prieteni

Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator însă fără rezultat, fiind declarat decesul atât în cazul copilului de patru ani, cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.

Bărbatul nu a fost găsit în zonă şi, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă şi el s-a aruncat în apă sau dacă a plecat, transmite România TV.

Citeşte şi Tragedie fără margini la Timişoara. Un student la Stomatologie a murit chiar de ziua lui după ce a căzut de pe trotinetă