Tânără avocată, fiica unui fost procuror craiovean, s-a sinucis în vizită la niște prieteni

O avocată, fiica unui fost procuror din Craiova, s-a sinucis în timp ce era într-o vizită la nişte prieteni.

03 mai 2022, 14:54
Tânără avocată, fiica unui fost procuror craiovean, s-a sinucis în vizită la niște prieteni

Tânără avocată, fiica unui fost procuror craiovean, s-a sinucis în vizită la niște prieteni.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, mersese împreună cu iubitul său să vadă cum îşi renovaseră nişte prieteni apartamentul. Craioveanca se mutase de câţiva ani în străinătate.

Incidentul tragic s-a petrecut în seara zilei de 2 mai într-un bloc privat din Craiova. Potrivit unor surse judiciare, Lucia Marina Niculeanu era însoţită de concubinul său cu care, de altfel, se stabilise de câţiva ani în străinătate.

Cei doi veniseră în ţară să petreacă sărbătorile şi hotărâseră să meargă în vizită la nişte prieteni. Doreau să vadă cum îşi renovaseră casa. La un moment dat, fără să o vadă cineva, femeia a ieşit din apartament şi s-a aruncat în gol de la etajul 4, pe casa scării.

Prietenul la care se afla în vizită Marina Niculeanu, tânăra avocată, şi concubinul său a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns  la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare, dar femeia nu a mai reacţionat.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinţei, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, se arată într-un comunicat remis presei.

Colegii avocaţi care mai păstrau legătura cu Marina Niculeanu spun că aceasta ar mai fi avut tentative de suicid.

Citește și Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Citește și O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit