O nouă vedetă se alătură juraților la „Te cunosc de undeva”: „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea”

O nouă vedetă se alătură juraților la "Te cunosc de undeva". Alături de cei patru, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, va mai fi încă o persoană care va juriza prestațiile concurenților.

31 mart. 2023, 13:26
O nouă vedetă se alătură juraților la „Te cunosc de undeva”: „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea”
O nouă vedetă se alătură juraților la "Te cunosc de undeva"

O nouă vedetă se alătură juraților la „Te cunosc de undeva”. Mai este foarte puțin până când sezonul 19 va apărea pe micul ecran, iar supriza este că juriul va fi format din cinci persoane, nu patru, așa cum au fost până acum. Cel care va lua parte la acest show este Mihai Petre, care va juriza prestaţiile celor opt cupluri de artişti în mare formă.

Citește și: Mihai Petre a suferit un accident pe pârtie. Diagnosticul trist primit de la medic: „M-am trezit pe jos respirând greu”

O nouă vedetă se alătură juraților la „Te cunosc de undeva”

Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele.

Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile!‘, a dezvăluit Mihai Petre.

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan, coregrafia, şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă.

Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa’, a mai precizat juratul, completând: „Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!‘, a declarat Mihai Petre.

La rândul lor, juraţii show-ului de la Antena 1 dezvăluie. „Avem un nou coleg de jurizare, în persoana lui Mihai Petre, care va fi cu ochii în patru la detaliile referinţelor fiecărui moment. Deci, dragii noştri concurenţi, vă oferim încă o sită de triere a calităţilor şi a preciziei voastre. Iar Mihai, vă asigur că nu se joacă. Glumesc, desigur, sper să nu fi speriat pe nimeni. Veţi avea, dragi colegi şi concurenţi, un al cincilea prieten cu care veţi comunica şi, evident, glumi. Bine aţi revenit la Academia Te cunosc de undeva!‘, a declarat Cristi Iacob, în vreme ce Ozana Barabancea a completat: „Vom avea un sezon cu multe surprize, oameni cu talent nativ din plin şi un nou coleg la masa juriului, căruia îi urăm bun venit şi să se bucure din plin de această experienţă, aşa cum facem şi noi!‘.

Mă bucur mult de venirea lui Mihai, îl cunosc de foarte mulţi ani, de când m-a jurizat el într-un alt concurs de dans. E un jurat foarte pertinent, cu care pot să împărtăşesc opinii despre dans şi coregrafie‘, spune şi Andreea Bălan, iar Aurelian Temişan completează: „Mihai mi-e un om foarte drag, cu care m-am intersectat de câteva ori până acum şi ne-am înţeles bine de fiecare dată. Aşteptăm provocările noului sezon şi ne bucurăm de spectacol şi noi, cei din juriu, alături de cei de acasă‘.

Show-ul Te cunosc de undeva, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti au spus DA spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. D