Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele. Cu ce probleme se confruntă cei doi: „Noi am început anul cu stângul”

Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele. Încă din primele zile ale anului, familia dansatorului se confruntă cu probleme de sănătate. Gripa care face ravagii nu i-a ocolit pe cei doi, nici pe fetițele lor, Ariana și Catinca. Toţi sunt nevoiți să stea în casă.

05 ian. 2023, 09:26
Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele. Cu ce probleme se confruntă cei doi: „Noi am început anul cu stângul”
Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele

Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele, după ce s-au îmbolnăvit. Nu au mai putut ieşi din casă, iar cei care le-au făcut rost de pastile au fost chiar vecinii.

Elwira şi Mihai Petre trec prin momente grele

Coregraful a postat un mesaj pe rețelele de socializare și și-a sfătuit urmăritorii să aibă grijă de ei în această perioadă „Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate” , a scris dansatorul Mihai Petre.

Citeşte şi: Elwira şi Mihai Petre, singurii care nu au slăbit la Asia Express. Care este secretul: „De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara”

Cum s-a schimbat relaţia celor doi, după Asia Express

Elwira şi Mihai Petre au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4, însă recunosc faptul că nu le-a fost foarte uşor. Deşi au făcut o echipă extreordinară, au întâmpinat şi unele  discuții din cauza presiunii jocului.

Ei susțin că nu au existat schimbări majore în relația lor după această experiență, însă cele minore au fost în bine.

Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt.

În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute„, a declarat Elwira Petre pentru Viva.ro.