O nouă zi de percheziţii la Caracal. Imagini obscene au fost descoperite în laptopul şi telefoanele lui Gheorghe Dincă

Este o nouă zi de căutări în casa groazei din Caracal. Criminaliștii sunt tot mai aproape de a deschide gropile betonate din curtea asasinului. Anchetatorii vor aduce și specialiști în construcții la fața locului. Cinci vecini ai lui Gheorghe Dincă au fost trecuti pe lista persoanelor suspectate în acest caz si vor fi cu totii audiati. Între timp apar şi alte informaţii şocante. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat că în calculatorul lui Gheorghe Dincă au fost găsite fotografii cu pornografie infantilă.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 05:32
O nouă zi de percheziţii la Caracal. Imagini obscene au fost descoperite în laptopul şi telefoanele lui Gheorghe Dincă

Cinci vecini ai lui Gheorghe Dincă au fost trecuti pe lista persoanelor suspectate în acest caz si vor fi cu totii audiati. 
Este vorba despre cei pe care Dincă îi primea deseori în curte și erau mai apropiați de acesta. Lor li se vor lua probe biologice și amprente.

Primul care a ajuns la Poliţie a fot chiar cel mai bun prieten al asasinului. Anchetatorii au vrut să afle cum a fost posibil ca de pe telefonul lui să fie sunat bunicul Luizei. Bărbatul a spus că obişnuia să-l ajute pe Dincă la diverse treburi în curte și a insistat că nu a intrat niciodată în casa suspectului. Mai mult, el a mărturisit că a fost sunat de trei ori de către criminalul care avea chef de şpriţ, chiar în seara zilei în care o răpise pe Alexandra.