O nouă zi de proteste în Piaţa Universităţii: Oamenii nu se mulţumesc cu demisia lui Boc VIDEO

Protestele au continuat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru a 28-a zi consecutiv. Demisia guvernului Boc nu îi mulţumeşte pe protestatari, care cer plecarea preşedintelui Traian Băsescu şi organizarea de alegeri anticipate.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 14:46
O nouă zi de proteste în Piaţa Universităţii: Oamenii nu se mulţumesc cu demisia lui Boc VIDEO

Câteva zeci de persoane s-au adunat din nou în Piaţa Universităţii din Capitală spun că vor ieşi în stradă până când cerinţele li se vor îndeplini.

Oamenii vin în Piaţă în continuare şi scandează „Jos Băsescu”. Ei cer o ţară liberă fără comunişti şi securişti şi spun că guvernul Ungureanu este la fel ca cel al lui Emil Boc, întrucât nu este alcătuit din tehnocraţi.

Câteva zeci de persoane au protestat, joi seară, şi în faţa Palatului Administrativ din Suceava cerând în continuare alegeri anticipate şi demisia preşedintelui Traian Băsescu scandând „Eu tot strig ca disperatu’, ca să cadă şi piratu’!”, potrivit Mediafax.

Protestatarii s-au adunatn în ciuda frigului, fiind -15 grade Celsius, şi au continuat să scandeze lozinci antiprezidenţiale şi împotriva coaliţiei de guvernare.

Oamenii au promis că vor fi în continuare în fiecare seară în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta până când actualul regim va fi înlăturat de la putere.