O nuntă cu surprize! Ce se afla pe tortul mirilor. Invitaţii au fost oripilaţi

La petrecerea unui cuplu abia căsătorit, invitaţii au avut parte de o surpriză uriaşă. Deşi pe unii i-a amuzat, câţiva dintre ei s-au simţit ofensaţi. Mirii nonconformişti au dorit ca tortul lor să fie mai neconvenţional şi au întrecut puţin limita. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 16:59

Se pare că tortul cuplului a fost puţin prea obraznic pentru invitaţii de la nuntă, care au început să critice alegerea tinerilor. Imediat după ce au văzut figurina expusă pe tort aceştia au precizat că s-au simţit „super atacaţi” şi „umiliţi”. 

În mod normal, tinerii căsătoriţi aleg să-şi decoreze tortul de nuntă cu figurine personalizate pentru a arata ca ei. Şi cuplul nostru a optat pentru acest serviciu, doar că puţin mai diferit. În loc de figurinele fondate care se ţin de mână sau se sărută ca de obicei, cei doi miri au ales ceva mai obraznic, iar din spate se vede cum figurina care reprezintă mirele o ţine de fund pe mireasă. 

Citeşte şi: Ce spune data nuntii despre casnicia ta

După ce a fost distribuită pe internet, forografia a devenit virală strângând peste 3.700 de voturi şi sute de comentarii. Majoritatea utilizatorilor au considerat că decorația este „incomodă”, „cruntă” și „super obraznică”. 

„Primul meu gând a fost că bunica lor s-a apropiat să ia o bucată de tort şi a văsut imaginea asta. Apoi ar mai fi că peste 60 de ani, nepoţii lor vor vrea să vadă poze de la nunta bunicilor”, a scris un utilizator. 

Citeşte şi: Actriţă din filme pentru adulţi, prezentată drept elevă de 10 la BAC. GAFĂ de proporţii a unui consilier local PSD

Și o altă persoană, care era clar dezgustată de aceasta, a scris: „Acest lucru este doar brut, de parcă cine primește asta și crede că este chiar ușor o idee bună? Familia și prietenii tăi vor vedea acest lucru, probabil au sperat că ‘oh hei X se căsătorește, este bine pentru ei, se stabilesc și sunt maturi în viață’, iar apoi văd acest lucru? Poate, de asemenea, să obțină niște lumini și semne strălucitoare peste tot pe pereți, cu litere mari, care spun „Facem S*X”.

Pe de altă parte, unii au fost chiar amuzaţi de această fotografie precizând că este „minunată”.