O pensionară din Rusia a lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Putin: ”E un maniac, luați-l la voi”. Ce pedeapsă a primit femeia

O femeie de 60 de ani din Rusia și-a aflat pedeapsa joi, 11 mai, după ce a lăsat un bilet pe mormântul părinților președintelui Vladimir Putin.

12 mai 2023, 11:24
O pensionară din Rusia a lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Putin: ”E un maniac, luați-l la voi”. Ce pedeapsă a primit femeia

Irina Țibaneva a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, după ce, în octombrie 2022, a fost acuzată de profanarea mormântului părinților președintelui rus Vladimir Putin.

Atunci, femeia din Sankt Petersburg, a fost la mormântul părinților lui Vladimir Putin din cimitirul Serafimovski și a lăsat un bilet în care îl numea ”ciudat” și ”criminal” pe președintele rus, scrie Reuters.

”Părinți de maniac, luați-l la voi, a provocat atâta durere și necazuri, toată lumea se roagă pentru moartea lui. Moarte lui Putin, ați crescut un ciudat și un criminal”, a scris femeia.

Site-urile independente scriu că ea a anunțat că va face apel.

După invazia în Ucraina, la mormântul părinților lui Vladimir Putin au fost lăsate mai multe mesaje. ”Dragi părinți! Fiul vostru se poartă urât! Sare peste orele de istorie, se ceartă cu colegii de clasă, amenință că va arunca în aer toată școala. Luați măsuri!”, este un alt mesaj sarcastic.

Citește și: Lupte crâncene în Bahmut: brigăzile forţele armate ucrainene iau cu asalt poziţiile inamice. Rusia a lansat 28 de atacuri aeriene asupra teritoriilor ucrainene