O pensionară în vârstă de 80 de ani a fost ucisă cu bestialitate, din RĂZBUNARE

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi a ucis cu bestialitate o femeie de 80 de ani, din răzbunare. Bărbatul tocmai furase din casa octogenarei şi era cercetat în libertate pentru fapta sa.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 10:52
O pensionară în vârstă de 80 de ani a fost ucisă cu bestialitate, din RĂZBUNARE

Hoţul era cercetat într-un dosar de furt în care partea vătămată era chiar victima de 80 de ani. Bărbatul, cunoscut ca fiind o persoană violentă, a mers la pensionară pentru a-i cere să îşi retragă plângerea depusă împotriva sa. Bătrâna a refuzat şi după câteva ore bărbatul a urmărit-o cu scopul de a o omorî.

Citeşte şi: O nouă victimă a agresoarei din Târgu Jiu. Momentul în care adolescenta este lovită şi umilită VIDEO

Agresorul a vrut să o convingă pe victimă să îşi retragă plângerea şi, pentru că aceasta a refuzat, a înjunghiat-o mortal în drum.

„La ieşirea din sat, în dreptul unui podeţ de acces spre curtea victimei, inculpatul a atacat-o pe aceasta. I-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona cervicală dreaptă, provocându-i secţiune de laringe şi hemotorax”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Imediat după comiterea crimei, bărbatul a târât cadavrul aproximativ 11 metri, după care i-a luat femeii şi banii pe care îi avea în portofel. Cadavrul bătrânei a fost descoperit la scurt timp, iar oamenii legii au reuşit să îl prindă pe agresor în mai puţin de 24 de ore.