O pensiune din Deva plină de turişti, cuprinsă de flăcări VIDEO

Incendiu la o pensiune de lângă Deva. Mansarda pensiunii s-a facut scrum. Focul a pornit de la coşul centralei care funcţiona pe lemne. Înăuntru se aflau câţiva clienţi, care au ieşit însă înainte ca flăcările să se extindă.

RomaniaTV.net
29 feb. 2012, 06:45
O pensiune din Deva plină de turişti, cuprinsă de flăcări VIDEO

Incendiul a izbucnit marţi după-masa la etajul pensiunii. Proprietarul a simţit miros de fum. Când şi-a dat seama că mansarda arde, a încercat să stingă focul singur, cu extinctoarele, însă flăcările au fost prea puternice.

„Am încercat să sting flăcările, am avut stingătoare, dar nu am avut ce face. Clienţii din pensiune au întrebat dacă ne pot ajuta. Nefiind profesionişti în stins incendii, nu au avut cum să ne ajute şi nici eu nu am avut ce face”, a spus proprietarul pensiunii. 

Echipajele de pompieri au ajuns greu, deoarece drumul spre pensiune este dificil. Intervenţia pompierilor a fost şi ea dificilă, deoarece sursa de apa se află la câteva sute de metri de pensiune. Nimeni nu a fost rănit în incendiu. Soţia şi copilul proprietarului pensiunii au făcut un atac de panica şi au primit ajutor medical la faţa locului.