O persoană a murit, iar cinci au fost rănite în urma unui grav accident auto petrecut în Timişoara

Un tânăr de 29 de ani şi-a pierdut viaţa, joi seară, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, pe DN7 Timişoara - Arad, şi a lovit în plin o autoutilitară în care se aflau cinci persoane, şoferul acesteia fiind grav rănit şi transportat la spital cu un elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
04 iul. 2013, 20:25
O persoană a murit, iar cinci au fost rănite în urma unui grav accident auto petrecut în Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că joi seară, pe drumul naţional Timişoara – Arad, la kilometrul şapte, în apropierea localităţii timişene Sânandrei, un autoturism marca Volkswagen Golf a intrat pe contrasens şi a izbit din lateral o autoutilitară care circula regulamentar şi în care se aflau cinci persoane, şoferul autoturismului pierzându-şi viaţa în accident, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Fotografii CUTREMURĂTOARE de la accidentul în care a fost implicat prietenul lui Ciprian Marica

Şoferul de 29 de ani al unui autoturism Volkswagen Golf, care circula de la Timişoara spre Arad, a intrat pe contrasens şi a izbit lateral o autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus şi în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, cele două maşini au părăsit partea carosabilă, iar şoferul autoturismului a decedat pe loc, fiind nevoie de descarcerare pentru a-i scoate trupul dintre fiare„, a declarat Ionuţ Bocancea.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul autoutilitarei a fost şi el grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Timişoara cu un elicopter SMURD.

Citeşte şi ACCIDENT ÎN LANŢ pe autostrada Arad-Timişoara. Cinci TIR-uri s-au ciocnit. Un şofer este RĂNIT

Ceilalţi pasageri ai autoutilitarei au răni uşoare, însă au fost şi ei transportaţi la spital cu cele trei ambulanţe sosite la faţa locului„, a mai declarat Ionuţ Bocancea.

Drumul Naţional Timişoara – Arad a fost blocat aproximativ o oră din cauza accidentului.