Plan roşu de intervenţie: O persoană a murit şi 23 au ajuns la spital după ce un autocar care venea din Spania s-a răsturnat pe DN7

O persoană a murit şi alte 32 au ajuns la spital după ce un autocar cu 72 de oameni la bord s-a răsturnat luni dimineaţa pe DN 7, în localitatea Tătărăşti, autorităţile declanşând Planul Roşu de Intervenţie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

RomaniaTV.net
29 oct. 2018, 04:41
Plan roşu de intervenţie: O persoană a murit şi 23 au ajuns la spital după ce un autocar care venea din Spania s-a răsturnat pe DN7

UPDATE: Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului care conducea autocarul cu 70 de pasageri care s-a răsturnat luni dimineaţă pe DN 7, între localităţile Tătărăşti şi Gothatea, accidentul soldându-se cu moartea unei femei şi 32 de persoane rănite.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Orăştie. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.

Conform primelor informaţii ale poliţiei, autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului, între localităţie Tătărăşti şi Gothatea, iar DN 7 este blocat pentru intervenţia echipelor de salvare.

Autocarul circula din direcţia Arad spre Deva, primele indicii arătând că acesta ar veni din Spania.

În ajutorul persoanelor rănite, la locul accidentului au intervenit zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, o autospecială pentru transport victime multiple, o maşină pentru descarcerare şi două maşini pentru stingerea incendiilor.


loading...