Militar la Forţele Navale pentru Operaţii Speciale, mort într-un accident în Constanţa. El participase la trei misiuni în Afganistan

Un militar în cadrul Forţelor Navale pentru Operaţii Speciale, care participase la trei misiuni internaţionale, în Afganistan, a murit vineri dimineaţă într-un accident petrecut în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit. Alte două persoane au fost rănite. 

RomaniaTV.net
01 feb. 2019, 07:12
Militar la Forţele Navale pentru Operaţii Speciale, mort într-un accident în Constanţa. El participase la trei misiuni în Afganistan

Un autoturism Opel se deplasa de la Hârşova către Constanţa, iar la intrarea în localitatea Stupina a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină Toyota care circula regulamentar. În urma impactului, conducătorul auto din Opel a decedat, iar două persoane din Toyota au fost rănite. Cele două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Hârşova pentru îngrijiri mediale.

Conform reprezentanţilor Forţelor Navale Române, bărbatul care a murit în accidentul rutier de la Stupina era maistru militar la Forţele Navale pentru Operaţii Speciale, scrie news.ro. El a absolvit în anul 2004 Şcoala de Maiştri a Forţelor Navale şi din 2007 era încadrat la Divizionul 164 Forţe Navale pentru Operaţii Speciale.

El participase la trei misiuni în teatrul de operaţii din Afganistan. Bărbatul avea 41 de ani, era căsătorit şi avea un copil. În momentul în care s-a produs evenimentul rutier, militarul era în concediu.