O pisicuţă şi un căţeluş care cresc împreună cred că sunt fraţi FOTO

Un pui de pisică şi unul de câine abandonaţi, care sunt crescuţi împreună la un centru pentru animale, au devenit atât de apropiaţi încât cred acum că sunt fraţi.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 07:49
O pisicuţă şi un căţeluş care cresc împreună cred că sunt fraţi FOTO

Pisicuţa Kitty a fost adusă la adăpostul Battersea Cats and Dogs de o persoană care a găsit-o singură într-o grădină pe când avea doar o zi. Pentru a nu sta singurică la centru, îngrijitorii au pus-o alături de Buttons, un pui de Jack Russell, născut la adăpost, dar respins de mămica sa. De atunci, cele două animăluţe sunt de nedespărţit şi chiar plâng atunci când Kitty este dusă la celelalte pisici, pentru a petrece ceva timp şi cu ele.

Veterinarul Sascha Taylor spune că cei doi mănâncă, dorm şi se joacă împreună. „În mod normal, creştem puii de pisică şi de câine separat, dar ne-am gândit să îi punem împreună pentru că sunt atât de mici. Din fericire, cei doi se adoră şi fac orice împreună – sunt extrem de dulci”, povesteşte medicul.

Acum, îngrijitorii speră că cineva va dori să le adopte pe cele două animăluţe împreună, care acum au circa patru săptămâni.